fbpx

RS Light Skin

RS Lightskin huid annalyse

Dit zijn twee van de 10 resultaat foto’s van de RS-Lightskin.

Op de eerste foto is mijn UV pigmentatie te zien, omdat ik een lichte huid heb zal er bij mij sneller schade optreden dan bij iemand die wat meer pigment heeft. De rode vlekjes zijn al zichtbare uv plekjes. De groene plekjes zullen als volgende opkomen als ik mijn huid niet blijf beschermen of mijn huid overmatig aan de zon blijf blootstellen.

Op de tweede foto zijn mijn poriën zichtbaar. De paarse plekjes zijn kleiner dan 0,2 mm en de rode plekjes zijn groter dan 0,2 mm deze zullen zich ook eerder omzetten in meeeters. Het is daarom belangrijk om eens in de zoveel tijd de dode huidcellen te verwijderen met een Peeling masker.

Bent u benieuwd geworden wat er bij u uit zal komen?Maak snel uw afspraak en kom erachter wat er dieper in uw huid afspeelt.

Maak Uw afspraak
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Call Now Button