Gedegen kennis

Met het NANNIC team werken wij aan de beste versie van uw huid. Wij als professionals zijn NANNIC opgeleid en hebben een geregistreerd diploma schoonheidsverzorging met diverse specialisaties zoals o.a. bindweefselmassage, lymfe-drainage en acne.

De kennis van ons team blijft up-to-date door het regelmatig volgen van trainingen. Zo bent u verzekerd van de beste kennis.


ZZP'er gezocht

Ben je al langer werkzaam in de beautybranche en wil je verder als ondernemer? Dan hebben we een ruimte voor jouw beschikbaar!

Belle Peau by Nannic is gevestigd aan de Batavia-Haven op minder dan 10minuten loopafstand van Batavia Stad Fashion Outlet. Een huidverbeteringsinstituut met prachtig uitzicht op de haven.

De eigenaresse Chantal is zelf werkzaam als schoonheidsspecialiste. Maar is op zoek naar iemand die net zo ondernemend, modern en gemotiveerd is als zij zelf.

Belle Peau by Nannic is op zoek naar: 

-Masseuse

-Schoonheidsspecialiste (met wax specialisatie)

-Wax-specialiste

 De ruimte is per 1 oktober 2019 beschikbaar. Overname van een klein klantenbestand (onder voorbehoud) Voor minimaal 2 tot 6 dagen per week.

Chantal
Schoonheidsspecialiste

Hi, ik ben Chantal. In 2015 heb ik mijn opleiding niveau 4 op het Deltion College afgerond en heb ik meteen dat jaar de deuren van mijn eigen bedrijf geopend. Door het steeds volgen van trainingen en workshops blijf ik bij in mijn vakgebied. Begin 2018 heb ik met Herti de plannen gemaakt om onze krachten te bundelen en ben ik Nannic specialiste geworden. Eind 2018 ben ik een nieuwe samenwerking gestart met Nienke, als jonge ondernemers willen wij de salon en het merk meer op de kaart gaan zetten.

Ik vind het bijzonder wat voor verbluffende resultaten ik boek met deze behandelingen. Apparatuur inzetten in mijn behandelingen is een grote sprong vooruit.

Mijn specialiteit zit dan ook in de Nannic huidverbeterende en huidverjongende behandelingen voor het gelaat. Daarnaast heb ik de specialisatie voor Acne binnen de Anbos. Heb je last van de zwaartekracht of een ander huidprobleem? Maak eens een afspraak met mij en ik leg je graag uit wat ik met Nannic voor je kan doen.

Aanwezig: maandag t/m zaterdag.

Behandelingen

Wij verzorgen behandelingen op het gebied van huidverbetering met respect voor uw huid. Na een behandeling kunt u zo door naar een feestje!

Het NBE concept, een bondgenoot in de strijd tegen huidproblemen, vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering. De NBE behandelingen worden toegepast in Schoonheidsinstituten door gecertificeerde en goed opgeleide vakspecialisten.

Wij werken met de NANNIC Beautifying Energie (NBE) apparatuur en de NBE Deep Skin.

Apparatuur

Wetenschappelijk onderbouwd concept voor huidverbetering, -versteviging en -verjonging. Onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat.

Een pijnloze, veilige behandeling, voor een gladde, jonge en stevige huid en een strakke kaaklijn? Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van NANNIC PROF NBE (NANNIC Beautifying Energy) een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.

Bij het RadioFrequentie NBE-concept wordt gebruik gemaakt van het NBE-toestel, hoog geconcentreerde actieve serums en een wel gedefinieerde behandelwijze. De energie-overdracht is berekend op de halfgeleiding van zowel de geïsoleerde handstukken, als deze van de gebruikte serums.

Deze pulserende radiogolven penetreren gemakkelijk tot in de diepe huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen. Door de geleverde energie gaan de cellen vibreren en verhoogt de temperatuur lokaal met 1,5 à 2°C. Hierdoor komt er een veelvoud van fysiologische processen op gang. De cellen werken als condensors en slaan de geleverde, alternerende energie op als bio-energie.

Wat betekent dit voor uw huid?

Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed
Verbetert de afvoer van CO2
Activeert collageen- en hyaluronzuur productie
Verstevigt de uitdrukkingspieren
Brengt de lipolyse op gang
Draineert het lymfesysteem
Verkleint de poriën
Vermindert vrije radicalen
Laat actieve stoffen dieper in de huid dringen
Optimaliseert de opslagcapaciteit van de bio-energie in de cellen

NANNIC NBE zorgt voor zeer goede resultaten

Gezicht

Huidverbetering
Lifting
Rimpels
Huidverjonging
Huidversteviging
Dubbele kin
Donkere kringen onder de ogen
Couperose
Hyperpigmentatie

Lichaam

Lifting (BBB)
Vetreductie
Cellulitis
Striae en littekens
Lymfedrainage
Dieptemassage
Reductie van vrije radicalen