Belle_Peau_by_Nannic_Afb

Gedegen kennis

Met het NANNIC team werken wij aan de beste versie van uw huid. Wij als professionals zijn NANNIC opgeleid en hebben een geregistreerd diploma schoonheidsverzorging met diverse specialisaties zoals o.a. bindweefselmassage, lymfe-drainage en acne.

De kennis van ons team blijft up-to-date door het regelmatig volgen van trainingen. Zo bent u verzekerd van de beste kennis.

Advies producten schoonheidsspecialiste

 

 

 

Medisch schoonheidsspecialiste Chantal

Hi, ik ben Chantal Stienstra. In 2016 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste afgerond. Dit jaar heb ik meteen de deuren van mijn eigen bedrijf geopend. Door het steeds volgen van trainingen en workshops blijf ik bij in mijn vakgebied. Begin 2018 heb ik met Herti de plannen gemaakt om onze krachten te bundelen en ben ik Nannic specialiste geworden.

ik volg regelmatig nieuwe opleidingen en trainingen. zodat ik de kennis en kwaliteit in de salon kan waarborgen.
Momenteel ben ik bezig met de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste.
In deze opleiding vernieuw en verbreed ik mijn kennis.
zo heb ik succesvol deelgenomen aan de modules:

– Basis & Vervolg Dermatologie

– Behandeling van littekens

– Signalering van huidkanker

– Acné

– Cosmeceuticals

Mijn specialiteit zit dan ook in de Nannic huidverbeterende en huidverjongende behandelingen voor het gelaat. Ik vind het bijzonder wat voor verbluffende resultaten ik boek met deze behandelingen.
een samenwerking naar een stralende huid is dan ook de sleutel tot het succes!

Heb je last van de zwaartekracht of een ander huidprobleem? Maak eens een afspraak met mij en ik leg je graag uit wat ik met Nannic voor je kan doen.

volg jij onze stappen in de salon al op Facebook of Instagram 

Aanwezig: maandag t/m zaterdag.

 

 

 

 

Schoonheidsspecialiste Renee nannic

Hi, ik ben Renée van Asperen. In 2018 heb ik de opleiding all-round schoonheidsspecialiste afgerond. Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste ben ik een jaar huidtherapie gaan studeren omdat ik naar meer kennis zocht zodat ik huidproblemen sneller kan herkennen en beter op kan lossen.

vanaf 1 Augustus 2020 ben ik begonnen als NANNIC specialiste. Omdat huidverbetering echt mijn passie is weet ik dat ik goed tot mijn recht kom, en jou de beste behandelingen en advies kan geven.

Op mijn opleiding heb ik de extra diploma’s 

  • Acne
  • Elektrisch ontharen
  • medische camouflage

De huid verbeteren is echt mijn passie en ik kan daarom niet wachten om samen met jou het beste resultaat voor jouw huid te behalen.

Heb je last van de zwaartekracht of een ander huidprobleem? Maak eens een afspraak met mij en ik leg je graag uit wat ik met Nannic voor je kan doen.

volg jij onze stappen in de salon al op Facebook of Instagram 

Aanwezig: maandag t/m dinsdag.

 

Belle_Peau_by_Nannic_Afb

Behandelingen

Wij verzorgen behandelingen op het gebied van huidverbetering met respect voor uw huid. Na een behandeling kunt u zo door naar een feestje!

Het NBE concept, een bondgenoot in de strijd tegen huidproblemen, vermindert zichtbaar de tekenen van huidveroudering. De NBE behandelingen worden toegepast in Schoonheidsinstituten door gecertificeerde en goed opgeleide vakspecialisten.

Wij werken met de NANNIC Beautifying Energie (NBE) apparatuur en de NBE Deep Skin.

Alle behandelingen
Belle_Peau_by_Nannic_Afb

Apparatuur

Wetenschappelijk onderbouwd concept voor huidverbetering, -versteviging en -verjonging.

Onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat.

Een pijnloze, veilige behandeling, voor een gladde, jonge en stevige huid en een strakke kaaklijn? Het lijkt onmogelijk, maar NANNIC realiseerde met de ontwikkeling van NANNIC PROF NBE (NANNIC Beautifying Energy) een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.

Bij het RadioFrequentie NBE-concept wordt gebruik gemaakt van het NBE-toestel, hoog geconcentreerde actieve serums en een wel gedefinieerde behandelwijze. De energie-overdracht is berekend op de halfgeleiding van zowel de geïsoleerde handstukken, als deze van de gebruikte serums.

Deze pulserende radiogolven penetreren gemakkelijk tot in de diepe huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen. Door de geleverde energie gaan de cellen vibreren en verhoogt de temperatuur lokaal met 1,5 à 2°C. Hierdoor komt er een veelvoud van fysiologische processen op gang. De cellen werken als condensors en slaan de geleverde, alternerende energie op als bio-energie.

Deep Skin radiofrequentie
Belle_Peau_by_Nannic_Afb

Wat betekent dit voor uw huid?

Verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed
Verbetert de afvoer van CO2
Activeert collageen- en hyaluronzuur productie
Verstevigt de uitdrukkingspieren
Brengt de lipolyse op gang
Draineert het lymfesysteem
Verkleint de poriën
Vermindert vrije radicalen
Laat actieve stoffen dieper in de huid dringen
Optimaliseert de opslagcapaciteit van de bio-energie in de cellen

afspraak maken
Belle_Peau_by_Nannic_Afb

NANNIC NBE zorgt voor zeer goede resultaten

Gezicht

Huidverbetering
Lifting
Rimpels
Huidverjonging
Huidversteviging
Dubbele kin
Donkere kringen onder de ogen
Couperose
Hyperpigmentatie