fbpx

Een goede reiniging van de huid start van binnenuit!

Doe jij mee met de 9-daagse CLEANING van je lijf? 💙

De connectie tussen voeding en de huid word steeds duidelijker. Een enorm onrustige kin kan bijvoorbeeld te maken hebben met een verstoorde hormoonbalans. en een verstoorde hormoon balans is gecreëerd door een overvloed aan suiker. Wil jij je lichaam weer eens op nul zetten en goed reinigen?
 
Wat houd het in?
 
C9 is een cleaning programma van 9 dagen gebaseerd op pure aloë vera. Aloë vera is een superfood dat al jaren gebruikt wordt voor externe toepassingen. Echter aloë vera is een super krachtige en gezonde plant juist ook voor intern gebruik. Het reinigt op een zachte manier je maag-en darmsysteem. Dit is absoluut niet te vergelijken met een darmspoeling of iets in die richting. Het C9 programma is daarom ook géén detox-programma omdat het veel zachter is voor je lijf dan je bekende sapkuren. Daarnaast mag je tijdens de 9-daagse kuur WEL een avondmaaltijd vanaf dag 3-9. En tijdens de 9 dagen mag je veel groente en ook fruit tussendoor. Daarnaast is het tijdens de 9 dagen bij de C9 juist belangrijk om je lijf te voeden met de juiste stoffen en te reinigen van de afvalstoffen.
Hoe werkt het cleansing programma?
De C9-box bevat het cleaning programma voor 9 dagen. Dit houdt in dat je in 9 dagen 2 liter aloë vera gaat drinken, je krijgt dagelijks kruidensupplementen, je neemt dagelijks een vezelstick en 1 of 2 x per dag een eiwitshake. Vanaf dag 3 mag je een lichte avondmaaltijd nemen, zoals je die gewend bent. Daarnaast wordt je begeleid met dagelijkse oefeningen en beweegtips.
 
Waarom de C9?
 
Citaten van gebruikers:
“In de zomer 2015 heb ik de C9 gevolgd. Ik had zéér regelmatig migraine, zeker 2 x per maand legde de migraine mijn leven plat. Ik ben nu al een aantal maanden migraine-vrij!”
“Ik heb al heel veel geprobeerd om van mijn onrustige huid op mijn kin af te komen. Met weinig tot geen resultaat.. ik heb een paar maanden geleden de C9 gedaan en het is nogsteeds weg, hier ben ik ontzettend blij mee.”
“De C9 was voor mij een start om daarna mijn eigen gezonde eet-gewoontes weer op te pakken. Ik weet precies wat gezond en ongezond is, maar soms ga ik buiten mijn boekje. De C9 is dan een soort knop voor mij om daarna weer gezond door te gaan.”
“Super blij met het resultaat van de C9! 3 kilo en aardig wat centimeters eraf, Voel me vooral heerlijk energiek en de constante pijn in mijn maag is ook verdwenen. Nu de gezonde levensstijl volhouden.”
Wanneer is het beste moment?
Een C9 kan altijd het beste moment bestaat niet, pak het moment en maak er het beste moment van! Wel is ons advies om 9 dagen aan het programma te kunnen houden. Ga de komende 9 dagen niet uiteten maar kies ervoor om zelf de heerlijke recepten te maken uit het boekje.
 
Voor wie is de C9?
 
De C9 is voor zowel mannen als vrouwen geschikt en vanaf de leeftijd van 18 jaar, en alleen bij gezonde mensen.
 
De kosten
 
De box los kost €129,95 maar je kan er ook voor kiezen deze aan te schaffen in combinatie met een gezichtsbehandeling dan is de prijs niet €191,85 maar €185,- en geef je ook je huid een enorme boost!
elke maandag starten wij een nieuwe C9 challenge
 
 
Start jij maandag ook met de challenge?!
Mail ons en wij zorgen ervoor dat er een C9 box klaar staat voor jou!
 
In deze video vertellen Renée en ik je alles over de feiten en fabels over voedingssupplementen!
 
 
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.
Call Now Button