De afname van het collageen begint vroeger bij vrouwen dan bij mannen

Veroudering komt bij iedereen voor helaas begint dit proces bij vrouwen wat sneller dan bij mannen. Echter worden wij geleidelijk oud en bij een man zie je dat hij ineens heel oud is geworden in zijn gezicht. Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel in de menselijke huid. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid. De grootste invloeden van buiten af zijn

  • UV Straling
  • Vuil uit de lucht
  • Overmatige suikergebruik
  • Verkeerd cosmetica gebruik

Het verouderingsproces is een natuurlijk proces we kunnen het nooit stoppen, ook ben ik van mening dat we dat niet moeten willen. Ouder worden hoort bij het leveren daarbij dus ook de rimpels. Rimpels vertellen veel over het leven dat u geleid heeft. Maar we kunnen er wel voor zorgen dat het proces vertraagd word en u mooi oud kunt worden. Hoe eerder u begint met het consequent gebruik van goede producten en eens in de 4 tot 6 weken een onderhoudsbehandeling hoe beter u het gaat zien.

Hoe ontstaat huidveroudering?

Hoe ouder wij worden, hoe langzamer de processen in ons lichaam gaan. De celdeling neemt af en de opperhuid word steeds dunner. De huid blijft strak en vitaal door o.a. het collageen en hyaluronzuur in de huid. Door afname van zowel het collageen als het elastine in de huid wordt de huid slapper, stugger en ontstaan er rimpels en plooien. Gelukkig is de wetenschap al zover dat wij dit proces kunnen vertragen met respect voor de huid. Het is onnodig om de huid kapot te maken voor een sneller herstel.

Welke behandelingen zijn er tegen huidveroudering?

Bij een verslapte huid is mijn eerste keuze de Bindweefselmassage.De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. De resultaten in combinatie met de Radiofrequentie zijn nog grootser.

Bij een vocht en voedingstof arme huid kies ik voor de  Radiofrequentie. Door middel van de diep pulserende energieoverdracht kunnen de serums de huid van binnenuit helpen de huid te laten herstellen. Deze alleskunner is een heerlijke behandeling met mooie resultaten en te combineren met andere huidverbeterende onderdelen.

Voor de rokerslijntjes, kraaien pootjes of (acne)littekens  huid kies ik voor de Deep Skin . Door de 3 stappen van de Deep skin te gebruiken kunnen wij gerichter om rimpels en verklevingen werken.  Ook deze behandeling is te combineren met andere huidverbeterende onderdelen om het resultaat te vergroten.

afspraak maken
Bindweefsel nannic belle peau

Bindweefsel massage

resultaat na 1 behandeling

Bindweefselmassage en radiofrequentie

Resultaat na 1 behandeling

Kaak verstrakkiing nannic belle peau

Kaak verstrakking met Radiofrequentie en Deep skin

Resultaat na 1 behandeling

Radiofrequentie nannic rimpels

Radiofrequentie met de excellence lijn

Resultaat na 1 behandeling

Deep Skin behandeling

Resultaat na 1 behandeling

Deep skin belle peau Nannic

Deep skin

Resultaat na 1 behandeling